Ledige stillinger

Har du lyst til at komme med på teamet?
– På denne side kan du se vores ledige stillinger.

Erfaren revisor / regnskabsmedarbejder søges

Algade Revision ApS er en veletableret mellemstor registreret revisionsvirksomhed. Vi søger en erfaren revisor eller regnskabsmedarbejder til at styrke vores team. Vi tilbyder et dynamisk og åbent arbejdsmiljø og gode muligheder for at kombinere karrieren som revisor med tid til familie og fritidsinteresser. 

Arbejdsopgaver:

Hos Algade Revision vil du få en spændende og alsidig hverdag med venlige og gode kolleger.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje fra A til Z. Du vil være dine kunders økonomiske sparringspartner og vil servicere og rådgive dem på alle niveauer. Variationen i opgaverne vil være stor og med en høj grad af kundekontakt, inden for et bredt udsnit af brancher. 

Der vil være gode udviklingsmulighederne og du vil kunne opnå stigende grad af ansvar og involvering i nye typer af opgaver, ligesom der er åbent for relevant videreuddannelse. Som medarbejder anerkendes du for dit arbejde, uanset titel eller beskæftigelsesområde.

Du vil opleve en tæt knyttet arbejdsplads, hvor den personlige trivsel er i fokus. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor det er en prioritet, at det skal være sjovt og rart at gå på arbejde og en stor grad af ”frihed under ansvar”. Der er en flad organisationsstruktur med kort vej til beslutningstagerne.

Kvalifikationer:

Du tager ejerskab på egne opgaver, sætter høje standarder for dit arbejde, er løsningsorienteret og tager det som en selvfølge, at økonomi og kvalitet altid er i orden i dine opgaver. Det er naturligt for dig at rådgive og kommunikere med dine kunder på et forståeligt niveau.

Derudover er du det rette match, hvis du:

• Har en relevant uddannelse inden for økonomi, regnskab eller revision 

• Minimum 5 års erfaring som revisor eller regnskabsmedarbejder.

• Kendskab til danske regnskabsstandarder, moms- og skatteregler.

• Stærke analytiske færdigheder og evnen til at arbejde detaljeorienteret.

• God kommunikationsevne og evnen til at samarbejde med kolleger på tværs af organisationen.

• Erfaring med brug af regnskabssoftware og MS Office-pakken.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til info@algaderevision.dk. Skriv “Revisor/Regnskabsmedarbejder” i emnelinjen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Scroll to Top

Kontakt

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring nogle af vores ydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.