Din personlige revisor

Generationsskifte

Kontakt os og hør nærmere →

Overdragelse af virksomhed

Få hjælp til overdragelse af virksomheden ved generationsskifte.

Et ønske om, eller behov for, generationsskifte kan opstå som følge af flere forskellige situationer, som f.eks. ejerens alder, død eller ønske om overdragelse til børn eller betroede medarbejdere. I overvejelsen heraf indgår mange faktorer: Hvordan påvirker skiftet den nuværende og kommende ejer økonomisk? Hvad sker der med virksomhedens kunder? Og hvad med fremtiden for virksomhedens eventuelle ansatte?

Der er flere muligheder, hvorpå et generationsskifte kan gennemføres, men fælles for dem alle er, at virksomheden i sidste ende skifter indehaver, hvilket i skattemæssig henseende sidestilles med et ”almindeligt” salg, som således kan udløse forskellige skatter og afgifter. Hos ALGADE REVISION har vi stor erfaring inden for rådgivning og hjælper dig grundigt omkring de nødvendige overvejelser samt præsenterer dig for de løsningsmodeller, der på bedst mulige måde kan få generationsskiftet gennemført, med mindst mulig skatte- og afgiftsmæssig belastning.

Skriv besked ↓

Få korrekt rådgivning

Vi tilbyder indledende & uforpligtende samtaler

Et generationsskifte er ikke en simpel proces og for at kunne optimere overgangen til den nye ejer er det ofte nødvendigt at starte overvejelserne i god tid og ofte flere år før, at skiftet bliver aktuelt. Det er derfor vigtigt, at drøfte dine ønsker og behov med din rådgiver hos ALGADE REVISION, så du er på forkant med de nødvendige beslutninger.