Overdragelse af virksomhed

Et ønske om, eller behov for, generationsskifte kan opstå som følge af flere forskellige situationer, som f.eks. ejerens alder, død eller ønske om overdragelse til børn eller betroede medarbejdere. I overvejelsen heraf indgår mange faktorer: Hvordan påvirker skiftet den nuværende og kommende ejer økonomisk? Hvad sker der med virksomhedens kunder? Og hvad med fremtiden for virksomhedens eventuelle ansatte?

Der er flere muligheder, hvorpå et generationsskifte kan gennemføres, men fælles for dem alle er, at virksomheden i sidste ende skifter indehaver, hvilket i skattemæssig henseende sidestilles med et ”almindeligt” salg, som således kan udløse forskellige skatter og afgifter. Hos ALGADE REVISION har vi stor erfaring inden for rådgivning og hjælper dig grundigt omkring de nødvendige overvejelser samt præsenterer dig for de løsningsmodeller, der på bedst mulige måde kan få generationsskiftet gennemført, med mindst mulig skatte- og afgiftsmæssig belastning.

Et generationsskifte er ikke en simpel proces og for at kunne optimere overgangen til den nye ejer er det ofte nødvendigt at starte overvejelserne i god tid og ofte flere år før, at skiftet bliver aktuelt. Det er derfor vigtigt, at drøfte dine ønsker og behov med din rådgiver hos ALGADE REVISION, så du er på forkant med de nødvendige beslutninger.

Bliv kontaktet
eller ring på 4640 4043

Algade Revision er:

…den personlige revisor, som har dig i fokus. Vi gennemtænker altid sammenhængen mellem erhvervsmæssige og private forhold.
… engageret i vores kunder og står altid klar til at lytte til jeres behov og byde ind med relevant rådgivning.
… din samarbejdspartner når du skal vælge den rigtige virksomhedsform for dig. Vi hjælper din virksomhed videre, f.eks. gennem selskabsstiftelse, aktieombytning eller virksomhedsomdannelse.

Kontakt os

Kundeudtalelser

Jeg kan varmt anbefale Algade Revision. De kan forklare alt det med skat og moms, så selv en blikkenslager kan forstå det!
Ronni Gärtner , Direktør RG Blik ApS
Da jeg valgte at lukke min virksomhed hjalp Algade Revision mig med, at få afsluttet alt det praktiske og til en pris, som alle kunne være med på.
Michael Pedersen , Indehaver af MP Glas og Totalbyg
Algade Revision omdannede min virksomhed til ApS og jeg har fået ti gange bedre styr på økonomien siden da.
Jon Verner Hansen , Direktør JVH Byg ApS