Generationsskifte

DIN PERSONLIGE REVISOR

Eksperter i små og mellemstore virksomheder

Vi har valgt at specialisere os i små og mellemstore virksomheder, for at kunne yde den bedste og mest kompetente service.

Revisionsfirma i Roskilde

Med vores tæt knyttede team af jordnære revisorer og bogholdere er vi altid nærværende i forhold til vores kunder og i stand til at give relevant rådgivning i øjenhøjde.

En stærk samarbejdspartner

Vi er en stærk samarbejdspartner ift. skat og regnskab. Vi tilbyder bl.a. revision, rådgivning & sparring.

Få korrekt rådgivning

Vi tilbyder indledende & uforpligtende samtaler

Et ønske om, eller behov for, generationsskifte kan opstå som følge af flere forskellige situationer, som f.eks. ejerens alder, død eller ønske om overdragelse til børn eller betroede medarbejdere. I overvejelsen heraf indgår mange faktorer: Hvordan påvirker skiftet den nuværende og kommende ejer økonomisk? Hvad sker der med virksomhedens kunder? Og hvad med fremtiden for virksomhedens eventuelle ansatte?

Der er flere muligheder, hvorpå et generationsskifte kan gennemføres, men fælles for dem alle er, at virksomheden i sidste ende skifter indehaver, hvilket i skattemæssig henseende sidestilles med et ”almindeligt” salg, som således kan udløse forskellige skatter og afgifter. Hos ALGADE REVISION har vi stor erfaring inden for rådgivning og hjælper dig grundigt omkring de nødvendige overvejelser samt præsenterer dig for de løsningsmodeller, der på bedst mulige måde kan få generationsskiftet gennemført, med mindst mulig skatte- og afgiftsmæssig belastning.

Et generationsskifte er ikke en simpel proces og for at kunne optimere overgangen til den nye ejer er det ofte nødvendigt at starte overvejelserne i god tid og ofte flere år før, at skiftet bliver aktuelt. Det er derfor vigtigt, at drøfte dine ønsker og behov med din rådgiver hos ALGADE REVISION, så du er på forkant med de nødvendige beslutninger. 

Registrerede revisorer

+ 10 års erfaring

Den lovpligtige revisorpåtegning af årsrapporter foretages altid af en registreret eller statsautoriseret revisor. Endvidere bliver den skattepligtige indkomst altid gennemgået af en skatterevisor, så den samlede skattebetaling, for selskab og kapitalejer, bliver optimeret.

Sammen med kunden tilrettelægger vi revisionen i overensstemmelse med god regnskabs- og revisionsskik, med henblik på, at opnå et let forståeligt og nyttigt redskab, som kan bruges til at analysere og forbedre virksomhedsøkonomien. På denne måde bliver regnskabet et troværdigt beslutningsgrundlag for alle regnskabsbrugere – herunder også banken og de offentlige instanser.

Scroll to Top

Kontakt

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring nogle af vores ydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.