Selskabsstiftelse

KOM GODT FRA START

Eksperter i små og mellemstore virksomheder

Vi har valgt at specialisere os i små og mellemstore virksomheder, for at kunne yde den bedste og mest kompetente service.

Revisionsfirma i Roskilde

Med vores tæt knyttede team af jordnære revisorer og bogholdere er vi altid nærværende i forhold til vores kunder og i stand til at give relevant rådgivning i øjenhøjde.

En stærk samarbejdspartner

Vi er en stærk samarbejdspartner ift. skat og regnskab. Vi tilbyder bl.a. revision, rådgivning & sparring.

Vælg den rigtige Selskabsform

Over 10 års erfaring

Står du over for, at starte en ny virksomhed, kan ALGADE REVISION hjælpe dig med relevant rådgivning, så den rigtige virksomhedsform vælges fra starten. Det betaler sig! 

Vi udfører stiftelse af:

– Enkeltmandsvirksomhed
– Interessentskab (I/S)
– Kommanditselskab (K/S)
– Iværksætterselskaber (IVS)
– Anpartsselskab (ApS)
– Aktieselskab (A/S)
– Holdingselskab (ApS el. A/S)
– Partnerselskab (P/S)
– Filial
– Foreninger og fonde
– Selskabsformerne A.M.B.A, S.M.B.A og F.M.B.A kan pr. 1. januar 2014 ikke nystiftes, men kan fortsat indgå i fusion og spaltning.

Ønskes der etablering af selskabsformer uden for Danmark kan ALGADE REVISION naturligvis også forestå denne opgave, med assistance fra vores samarbejdspartnere i udlandet.

Registrerede revisorer

+ 10 års erfaring

Den lovpligtige revisorpåtegning af årsrapporter foretages altid af en registreret eller statsautoriseret revisor. Endvidere bliver den skattepligtige indkomst altid gennemgået af en skatterevisor, så den samlede skattebetaling, for selskab og kapitalejer, bliver optimeret.

Sammen med kunden tilrettelægger vi revisionen i overensstemmelse med god regnskabs- og revisionsskik, med henblik på, at opnå et let forståeligt og nyttigt redskab, som kan bruges til at analysere og forbedre virksomhedsøkonomien. På denne måde bliver regnskabet et troværdigt beslutningsgrundlag for alle regnskabsbrugere – herunder også banken og de offentlige instanser.

Scroll to Top

Kontakt

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring nogle af vores ydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.