Budget

En virksomheds budget er en af de vigtigste byggeklodser i forhold til, at styre virksomhedens økonomi i den rigtige retning. Endvidere er det ofte nøglen til et ja i banken. ALGADE REVISION assisterer både med indledende budgettering samt løbende opfølgning herpå, så virksomheden hele tiden er i stand til, at holde snor i udviklingen og tilpasse økonomien og derved undgå ubehagelige overraskelser.

Vi forestår naturligvis også den løbende dialog og opfølgning med banken. På denne måde opnår virksomheden hele tiden, at have de nødvendige ressourcer til rådighed for virksomhedens drift.

Bliv kontaktet
eller ring på 4640 4043

Algade Revision er:

…den personlige revisor, som har dig i fokus. Vi gennemtænker altid sammenhængen mellem erhvervsmæssige og private forhold.
… engageret i vores kunder og står altid klar til at lytte til jeres behov og byde ind med relevant rådgivning.
… din samarbejdspartner når du skal vælge den rigtige virksomhedsform for dig. Vi hjælper din virksomhed videre, f.eks. gennem selskabsstiftelse, aktieombytning eller virksomhedsomdannelse.

Kontakt os

Kundeudtalelser

Jeg kan varmt anbefale Algade Revision. De kan forklare alt det med skat og moms, så selv en blikkenslager kan forstå det!
Ronni Gärtner , Direktør RG Blik ApS
Da jeg valgte at lukke min virksomhed hjalp Algade Revision mig med, at få afsluttet alt det praktiske og til en pris, som alle kunne være med på.
Michael Pedersen , Indehaver af MP Glas og Totalbyg
Algade Revision omdannede min virksomhed til ApS og jeg har fået ti gange bedre styr på økonomien siden da.
Jon Verner Hansen , Direktør JVH Byg ApS