Lønadministration

SLIP FOR AT SPILDE ARBEJDSTIMER 

Eksperter i små og mellemstore virksomheder

Vi har valgt at specialisere os i små og mellemstore virksomheder, for at kunne yde den bedste og mest kompetente service.

Revisionsfirma i Roskilde

Med vores tæt knyttede team af jordnære revisorer og bogholdere er vi altid nærværende i forhold til vores kunder og i stand til at give relevant rådgivning i øjenhøjde.

En stærk samarbejdspartner

Vi er en stærk samarbejdspartner ift. skat og regnskab. Vi tilbyder bl.a. revision, rådgivning & sparring.

Lad os tage en snak

Kom forbi til en uforpligtende samtale

Virksomhedens administrative arbejde kan ofte frarøve mange produktive arbejdstimer, eller sene aftener, for indehaveren af en lille eller mellemstor virksomhed, hvor der ikke er etableret en intern administrationsafdeling.

ALGADE REVISION assisterer med udbetaling af lønninger samt indberetning af A-skat, AM-bidrag og pension mv. til de offentlige myndigheder, så du kan udnytte din tid til det du er bedst til.

Hos ALGADE REVISION anvender vi det online lønsystem Danløn, som giver dig og dine medarbejdere en lang række fordele, bl.a. sms-besked om nettoløn, lønsedler i e-boks eller via e-mail og altid rettidig afregning af skatter m.v. 

Registrerede revisorer

+ 10 års erfaring

Den lovpligtige revisorpåtegning af årsrapporter foretages altid af en registreret eller statsautoriseret revisor. Endvidere bliver den skattepligtige indkomst altid gennemgået af en skatterevisor, så den samlede skattebetaling, for selskab og kapitalejer, bliver optimeret.

Sammen med kunden tilrettelægger vi revisionen i overensstemmelse med god regnskabs- og revisionsskik, med henblik på, at opnå et let forståeligt og nyttigt redskab, som kan bruges til at analysere og forbedre virksomhedsøkonomien. På denne måde bliver regnskabet et troværdigt beslutningsgrundlag for alle regnskabsbrugere – herunder også banken og de offentlige instanser.

Scroll to Top

Kontakt

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring nogle af vores ydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.