Omstrukturering

PROFESSIONEL RÅDGIVNING 

Eksperter i små og mellemstore virksomheder

Vi har valgt at specialisere os i små og mellemstore virksomheder, for at kunne yde den bedste og mest kompetente service.

Revisionsfirma i Roskilde

Med vores tæt knyttede team af jordnære revisorer og bogholdere er vi altid nærværende i forhold til vores kunder og i stand til at give relevant rådgivning i øjenhøjde.

En stærk samarbejdspartner

Vi er en stærk samarbejdspartner ift. skat og regnskab. Vi tilbyder bl.a. revision, rådgivning & sparring.

Omstrukturering af virksomheden

Lad os tage en indledene og uforpligtende samtale

Vi giver dig den korrekte rådgivning og hjælper gerne med selve omstruktureringen.
Så du er sikker på, at du opnår de maksimale fordele ved at omstrukturere din virksomhed. 

Vi kender det alle. Virksomheden blev i tidernes morgen startet, som personligt drevet, og ofte har man overvejet, om ikke det med at have sit eget ApS, eller anden form for selskab, kunne være en bedre løsning?

Hos ALGADE REVISION kan vi naturligvis rådgive omkring den rigtige model for netop din virksomhed. Skal det være et anpartsselskab, et aktieselskab eller måske et iværksætterselskab og er det relevant med et holdingselskab?

ALGADE REVISION bistår med at overdrage den personlige virksomhed til et nyt selskab, både med og uden skattebetaling, og hjælper dig helt i mål med alt det praktiske.

Registrerede revisorer

+ 10 års erfaring

Den lovpligtige revisorpåtegning af årsrapporter foretages altid af en registreret eller statsautoriseret revisor. Endvidere bliver den skattepligtige indkomst altid gennemgået af en skatterevisor, så den samlede skattebetaling, for selskab og kapitalejer, bliver optimeret.

Sammen med kunden tilrettelægger vi revisionen i overensstemmelse med god regnskabs- og revisionsskik, med henblik på, at opnå et let forståeligt og nyttigt redskab, som kan bruges til at analysere og forbedre virksomhedsøkonomien. På denne måde bliver regnskabet et troværdigt beslutningsgrundlag for alle regnskabsbrugere – herunder også banken og de offentlige instanser.

Scroll to Top

Kontakt

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring nogle af vores ydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.