Omstrukturering

Vi kender det alle. Virksomheden blev i tidernes morgen startet, som personligt drevet, og ofte har man overvejet, om ikke det med at have sit eget ApS, eller anden form for selskab, kunne være en bedre løsning? Hos ALGADE REVISION kan vi naturligvis rådgive omkring den rigtige model for netop din virksomhed. Skal det være et anpartsselskab, et aktieselskab eller måske et iværksætterselskab og er det relevant med et holdingselskab?

ALGADE REVISION bistår med at overdrage den personlige virksomhed til et nyt selskab, både med og uden skattebetaling, og hjælper dig helt i mål med alt det praktiske.

Bliv kontaktet




eller ring på 4640 4043

Algade Revision er:

…den personlige revisor, som har dig i fokus. Vi gennemtænker altid sammenhængen mellem erhvervsmæssige og private forhold.
… engageret i vores kunder og står altid klar til at lytte til jeres behov og byde ind med relevant rådgivning.
… din samarbejdspartner når du skal vælge den rigtige virksomhedsform for dig. Vi hjælper din virksomhed videre, f.eks. gennem selskabsstiftelse, aktieombytning eller virksomhedsomdannelse.

Kontakt os

Kundeudtalelser

Jeg kan varmt anbefale Algade Revision. De kan forklare alt det med skat og moms, så selv en blikkenslager kan forstå det!
Ronni Gärtner , Direktør RG Blik ApS
Da jeg valgte at lukke min virksomhed hjalp Algade Revision mig med, at få afsluttet alt det praktiske og til en pris, som alle kunne være med på.
Michael Pedersen , Indehaver af MP Glas og Totalbyg
Algade Revision omdannede min virksomhed til ApS og jeg har fået ti gange bedre styr på økonomien siden da.
Jon Verner Hansen , Direktør JVH Byg ApS