Andelsbolig- og andre foreninger

DIN PERSONLIGE REVISOR

Eksperter i små og mellemstore virksomheder

Vi har valgt at specialisere os i små og mellemstore virksomheder, for at kunne yde den bedste og mest kompetente service.

Revisionsfirma i Roskilde

Med vores tæt knyttede team af jordnære revisorer og bogholdere er vi altid nærværende i forhold til vores kunder og i stand til at give relevant rådgivning i øjenhøjde.

En stærk samarbejdspartner

Vi er en stærk samarbejdspartner ift. skat og regnskab. Vi tilbyder bl.a. revision, rådgivning & sparring.

Rådgivning, sparring & revision

Lad os tage en indledene og uforpligtende samtale

ALGADE REVISION kan assistere andelsboligforeninger m.fl. med opstilling af årsregnskabet samt revision heraf, så årsregnskabet lever op til Erhvervsstyrelsens og Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentations (ABF) anbefalinger. Regnskabsarbejdet vedrørende andelsboligforeninger er et område, med mange særregler, der adskiller sig fra reglerne for øvrige virksomheder. Gennem flere års erfaring med denne type regnskaber samt løbende opdatering om gældende regler kan vi bistå med professionel rådgivning og assistance.

Sammen med bestyrelsen og/eller administrator tilrettelægger vi aflæggelsen af årsregnskabet i overensstemmelse med god regnskabsskik, med henblik på, at opnå et let forståeligt og nyttigt redskab, til brug for foreningens redegørelse for regnskaber og budgetter, ligesom vi bistår med opgørelsen af lovpligtige nøgletalsoplysninger. På denne måde bliver regnskabet et troværdigt beslutningsgrundlag for alle regnskabsbrugere – herunder også bank og andelshavere. 

Registrerede revisorer

+ 10 års erfaring

Den lovpligtige revisorpåtegning af årsrapporter foretages altid af en registreret eller statsautoriseret revisor. Endvidere bliver den skattepligtige indkomst altid gennemgået af en skatterevisor, så den samlede skattebetaling, for selskab og kapitalejer, bliver optimeret.

Sammen med kunden tilrettelægger vi revisionen i overensstemmelse med god regnskabs- og revisionsskik, med henblik på, at opnå et let forståeligt og nyttigt redskab, som kan bruges til at analysere og forbedre virksomhedsøkonomien. På denne måde bliver regnskabet et troværdigt beslutningsgrundlag for alle regnskabsbrugere – herunder også banken og de offentlige instanser.

Scroll to Top

Kontakt

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig, at høre nærmere omkring nogle af vores ydelser? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.