Algade Revision

Hvem er vi?

Over 10 års erfaring →

Personlig revisor med kunden i fokus

ALGADE REVISION har, med sin beliggenhed på Algade 33, i hjertet af Roskilde, de bedste forudsætninger for, at ekspedere vores kunder, som typisk kommer fra nord-, vest- og midtsjælland samt Københavnsområdet.

Revisionskontoret er grundlagt af Mick Andersen, Claus Hauritz og Rasmus Markussen, der har adskillige års erfaring inden for revisionsbranchen. Hos ALGADE REVISION tilbydes, ud over sædvanlige revisionsopgaver, endvidere et særdeles velfunderet kendskab til skattelovgivning, qua Claus Hauritz og Rasmus Markussens oprindelige baggrund inden for SKAT.

Skriv besked ↓

Alsidige revisorer

Algade Revision

Vores kernekompetencer er, at ekspedere små og mellemstore virksomheder, hvad enten disse er drevet i privat regi eller selskabsform. Vi har særlig fokus på, at optimere virksomheds- og privatøkonomien, så indehaveren får mest muligt ud af de erhvervsmæssige aktiviteter, til lavest mulig beskatning og holder samtidig vores kunders øvrige behov for øje, således at der altid er overskud til en snak om finansiering af nye maskiner eller lignende.

ALGADE REVISION tilbyder desuden kompetent faglig sparring og rådgivning inden for international handel og udlandsbeskatning. Vi assisterer med alle typer opgaver og kan således bistå med alt fra opgørelser iht. ligningslovens § 33, ophørsbeskatning (havelågebeskatning) til en optimeret selskabsbeskatning på internationalt niveau.

Kontakt os for en snak om dine behov i din virksomhed og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.