Algade Revision i Roskilde

Hvem er vi?

Personlig og nærværende revisor →

Personlig revisor med kunden i fokus

ALGADE REVISION i Roskilde hjælper med regnskab m.v. i nærområdet samt nord-, vest-, midtsjælland og Københavnsområdet. Vi er altid tæt på virksomheden og indehaveren og du har altid den samme faste kontakt hos os, som kender din og din virksomheds økonomi indgående.

Revisionskontoret er grundlagt af Mick Andersen, Claus Hauritz og Rasmus Markussen, der har adskillige års erfaring inden for revisionsbranchen. Hos ALGADE REVISION i Roskilde tilbydes, ud over sædvanlige revisionsopgaver, endvidere et særdeles velfunderet kendskab til skattelovgivning. Vi har også flere års erfaringer med udarbejdelse af regnskaber for andelsboligforeninger.

Skriv besked ↓

Alsidige revisorer

Algade Revision

Vores kernekompetencer er, at ekspedere små og mellemstore virksomheder, hvad enten disse er drevet i privat regi eller selskabsform. Vi har særlig fokus på, at optimere virksomheds- og privatøkonomien, så indehaveren får mest muligt ud af de erhvervsmæssige aktiviteter, til lavest mulig beskatning og holder samtidig vores kunders øvrige behov for øje, således at der altid er overskud til en snak om finansiering af nye maskiner eller lignende.

ALGADE REVISION tilbyder desuden kompetent faglig sparring og rådgivning inden for international handel og udlandsbeskatning. Vi assisterer med alle typer opgaver og kan således bistå med alt fra opgørelser iht. ligningslovens § 33, ophørsbeskatning (havelågebeskatning) til en optimeret selskabsbeskatning på internationalt niveau.

Kontakt os for en snak om dine behov i din virksomhed og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning.